Gebruik de Ingrediënten Checker

In mijn eigen zoektocht naar de juiste cosmeticaproducten duurde het enige tijd voordat ik ingrediënten begon te bestuderen. Inmiddels heb ik, na veel speurwerk, veel journals en blogs gelezen en weet ik precies waar ik mijn informatie vandaan moet halen. Maar niet iedereen heeft de tijd en de energie om zoveel tijd te stoppen in het ingrediënten checken. Dus besloot ik om het makkelijker te maken met het volgende idee: de Ingrediënten Checker.

Hoe werkt de IC?

Op dit moment staan er 50 ingrediënten in de Checker. Dit lijkt misschien veel, maar er kunnen er nog heel veel meer bij!

Achter de naam vind je een korte omschrijving. 

Daarachter vind je de functie van het ingrediënt.

Ook heb ik per ingrediënt een ranking toegevoegd. Deze ranking zegt iets over de werking van het ingrediënt. Als er voldoende onderzoeken zijn die uitwijzen dat het ingrediënt werkzaam is, dan krijgt het een TOP. Zoals je inmiddels wel weet heb ik een aantal cosmetica-goeroes die ik volg. Ik heb al de kennis die ik tot mijn beschikking heb geprobeerd te bundelen in deze Checker.

Verder kun je als je niet genoeg hebt aan de beknopte omschrijving, doorklikken naar de lange omschrijving. Hier heb ik een aantal punten onder elkaar gezet waarvan ik denk dat het je kan helpen. Je komt hier door op de naam van het ingrediënt te klikken.

Mis je een ingrediënt? Neem dan via het groene formulier contact met me op.

Waar vind ik de IC?

De Checker is te vinden op deze website, via deze link.

POST A COMMENT