OVER MIJ

www.mycosmetictouchstone.nl

ABOUT

Uit ervaring weet ik hoe lastig het is om het juiste cosmeticaproduct te vinden. Het aanbod is groot, en iedereen beweert weer wat anders over wat wel en niet goed werkt.

Jij bent hier ongetwijfeld omdat je meer wilt weten over cosmetica. Of misschien omdat je huidklachten hebt. Deze website is voor iedereen die op wat voor manier dan ook wijzer wil worden over cosmetica. 


Ik wil je daarbij helpen. Precies omdat ik in jouw schoenen heb gestaan. Ik heb namelijk lang huidklachten gehad in de vorm van acné, en ik ben daarnaast lang op zoek geweest naar een methode die mij kon helpen om aan mijn huidwensen te voldoen. 
Misschien net als jij was ik geïnteresseerd in "natuurlijke" producten en manieren om mijn huid te verzorgen en was ik de chemische rommel in combinatie met dure prijskaartjes zat.

Op deze website vertel ik jou wat Mijn Methode is om door het oerwoud van cosmeticaland te navigeren. 

 

Door mijn methode te delen hoop ik kritische en nieuwsgierige lezers zoals jij handvatten te bieden om zo ook cosmeticaland wat transparanter te krijgen. Want laten we wel wezen; er is zoveel troep op de markt! Op mijn website licht ik daarnaast dogma's uit en ontkracht ik ze waar nodig. Ik hoop je met mijn blogs voldoende kennis te geven om zelf aan de slag te kunnen en jouw eigen zoektocht in goede banen te leiden. Het enthousiasme dat ik gaandeweg ontwikkeld heb hoop ik dan ook op je over te brengen. 


Ik neem je in mijn blogs aan de hand zodat je net als ik een gezond ogend perzikhuidje weet te bemachtigen. Simpelweg door je een beetje te verdiepen in wat die huid van je nu eigenlijk precies wilt.

 

In aanvulling op My Cosmetic Touchstone  ben ik begin 2018 ook platform Under The Loupe begonnen. Lees hier meer over Under The Loupe.

 

Benieuwd geworden naar MIJN METHODE?